Marcella estet

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând cu data de 1 iulie putem presta toate tipurile de servicii cosmetologice și remodelare corporală, respectând cu strictețe regulile de protecție și dezinfectare.
Verificăm temperatura vizitatorilor noștri și le oferim toate soluțiile necesare de dezinfectare. Toți specialiștii poartă măști și mănuși de protecție. Intrarea în salon este permisă doar cu mască de protecție.
Serviciile de cosmetologie și remodelare corporală pot fi efectuate doar în baza unei programări prealabile.

Marcella estet

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând cu data de 1 iulie putem presta toate tipurile de servicii cosmetologice și remodelare corporală, respectând cu strictețe regulile de protecție și dezinfectare.Verificăm temperatura vizitatorilor noștri și le oferim toate soluțiile necesare de dezinfectare. Toți specialiștii poartă măști și mănuși de protecție. Intrarea în salon este permisă doar cu mască de protecție.Serviciile de cosmetologie și remodelare corporală pot fi efectuate doar în baza unei programări prealabile.

0
Clienți satisfăcuți
0
Proceduri
0
Profesioniști în echipă

epilare cu laser diodă

Epilarea cu laser diodă este cea mai modernă și non-invazivă procedură ce îndepărtează firele de păr nedorite. Laserul eliberează impulsuri de lumină care ulterior se transformă în căldură. În urma acestui proces, se absoarbe melanina din foliculul de păr, rădăcina se distruge, devenind incapabilă să producă un nou fir de păr.
Rezultatul este uimitor. După 6-8 ședințe pielea devine fină și catifelată pentru ani de zile sau poate chiar pentru totdeauna.

remodelează-ți corpul

Vacuum terapia și cavitația sau liposucția virtuală este o combinație de masaj profund al țesutului ce înlătură eficient celulita de orice grad. Procedurile activează circulația sanguină și limfatică, elimină toxinele, favorizează regenerarea țesutului și absoarbe infiltrațiile subcutanate ale pielii (celulita). Efectele se văd chiar după primele ședințe și sunt de lungă durată.

Procedurile se realizează cu ajutorul unui aparat care deține 2 role mobile. Acestea se mișcă succesiv, acționând linear sau perpendicular pe suprafața tratată. Fluxul continuu de aspirație dezintegrează grăsimile subcutanate, activează receptorii celulari și crește producția de colagen.

Oferte speciale de iarnă

Certificat

Cadou

 

Dăruiește un strop de frumusețe persoanelor dragi.
Bucură-i cu un certificat-cadou de la Marcella Estet.

______________________________________________

Certificat

Cadou

 

Dăruiește un strop de frumusețe persoanelor dragi.
Bucură-i cu un certificat-cadou de la Marcella Estet.

______________________________________________

Luni-vineri: 9:00 – 19:30
Sîmbătă: 9:00 – 17:30

Copyright© 2024 MARCELLA Estet. Toate drepturile rezervate.

ro_RO